FOREST DAMAGE -KOULUTUS

Suomen metsiin kohdistuu jo nyt voimakkaampia ja laaja-alaisempia hyönteistuhoja kuin vuosikymmen sitten ja tuhot tulevat lisääntymään edelleen lämpenevän ilmaston myötä tulevaisuudessa. Metsähyönteisten aiheuttamien puustotuhojen tunnistus on tärkeää, jotta mahdollisiin alkaviin tai käynnissä oleviin tuhoihin osataan reagoida riittävän nopeasti. Koulutuksen tavoitteena on tarjota ajankohtaista tietoa metsien hyönteistuhoista ja niihin liittyvistä keskeisistä kysymyksistä. Koulutus keskittyy varttuneiden metsien yleisimpien tuhohyönteisten tunnistamiseen. Koulutuksen aikana käydään myös läpi ajankohtaiset seuranta- ja torjuntamenetelmät lajikohtaisesti sekä kuinka tuhohyönteisten ekologia heijastuu metsätuholakiin.


Koulutuksen tavoitteena on tarjota ajankohtaista tietoa metsien hyönteistuhoista ja niihin liittyvistä keskeisistä kysymyksistä.


Koulutuksen jälkeen toimijalla on hallussaan tieto vakavimmista metsätuholaisista, tuhojen tunnistamisesta sekä työkaluja hyönteistuhojen seurantaan ja torjuntaan.

Koulutus on suunnattu metsäalan parissa työskenteleville ja metsätuhoasioista kiinnostuneille toimijoille.

MINNA BLOMQVIST
Forest Health Specialist, Doctoral Researcher
minna.blomqvist(at)kokoforest.com

MMM, väitöskirjatutkija, Helsingin yliopisto
KOKO Forest, metsäterveyden asiantuntija
Metsähyönteistieteen, erityisesti hyönteistuhojen ja
niiden seurannan asiantuntija

Tutkimusalueet:
Kirjanpainaja ja mäntypistiäinen
Puusto-oireet
Kasvutappiot
Populaation muutokset

Opettanut 10 vuotta metsäentomologian kursseilla yliopistossa

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN

Järjestämme kesäkuussa 2023 kaksi erillistä Forest Damage -verkkokoulutusta. Täytä oheinen lomake ja ilmoittaudu mukaan.

Jos haluatte osallistua koulutukseen koko yrityksen tai yhdistyksen voimin, ota yhteyttä KOKO Forestin yhteydenottolomakkeen kautta.

Koulutuksen hinta: 199 € alv. 0 / osallistuja

Ajankohdat kesäkuun verkkokoulutuksille:


7.6 klo 9:00-11:00


14.6. klo 13:00-15:00

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.